Verzenden & Monteren

Verzenden :

Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten bij ongemonteerde leveringen in Nederland en België.

Accessoires

Indien uit onze serie accessoires, artikelen los worden besteld ( dus niet gecombineerd met desbetreffende stoel ) gelden hiervoor verzendkosten.

Neem hiervoor even contact met ons op

Monteren:

Alle producten worden gedemonteerd geleverd. De producten zijn voorzien van een duidelijke handleiding en montagematerialen en zijn simpel zelf in elkaar te zetten.

Klik hier voor voorbeeld montage schema

Uitzonderingen :

  • Gemonteerde leveringen naar onze Wadden eilanden?  Bel hier even over, deze vallen buiten de standaard regels

Uitzonderingen op gedemonteerde leveringen kunnen plaatsvinden indien er sprake is van een stoel met hoge rug en hoofdsteun. Hierbij kan het zijn dat de montage heeft plaatsgevonden, maar u zelf de rugleuning dient te monteren, dit in verband met de toegestane pakket afmetingen bij de vervoerders .

Tafels :

Tafels en meubelen worden altijd ONGEMONTEERD geleverd, dit heeft te maken met de afmeting. Voor het monteren van onze meubels is geen extra kennis nodig.

Glazen bladen:

Op sommige van onze meubels zijn glazen topbladen mogelijk, deze worden ongemonteerd geleverd en hiervoor wordt een extra tarief van € 37,50 berekend i.v.m. gewicht en speciaal transport.  Let op! Levering achter de eerste deur.

Montage door onze eigen technische dienst.

Wilt u dat wij de stoel of thuiswerkplekken  voor u monteren, dan kan dit natuurlijk ook. U betaalt hiervoor een meerprijs van € 90,00 per bestelling op een afleveradres. Deze € 90,00 zijn niet de kosten voor montage maar de kosten voor montage en levering.  Gemonteerde stoelen en werkplekken  leveren wij zelf uit,  ervaring leert helaas dat versturen via een vervoerder beschadigingen en/of  defecten oplevert.